Kissala ja sen asukit

Kissalan ihmisasukkeina olen minä, Anne ja avopuolisoni Teemu. Olen ammatiltani maatalousalan lehtori, opetan pieneläinten hoitoa ja hyvinvoinnista huolehtimista, kestävää kehitystä ja ensiapua ammattiopistossa. Eläimet siis kuuluvat elämääni niin työssä kuin kotona. 

FI*Punakoivun kasvattajanimi on rekisteröity joulukuussa 2010. Siitosurossopimuksen olen allekirjoittanut kesäkuussa 2014. Olen sitoutunut noudattamaan SK:n ja FIFe:n sääntöjä. Olen POROK:in ja SUROK:in jäsen. Lisäksi olen Suomen siperiankissat ry:n puheenjohtaja.

Käydyt koulutukset ja kurssit:
Kissaliiton "kasvattajan peruskurssi ja genetiikan syventävä" kurssi syksyllä 2010 (PIROK)
Kissaliiton "Assistenttikurssi" syksyllä 2013 (POROK)
"Kissan käyttäytyminen ja kouluttaminen" syksyllä 2017 (Salla-Mari Kostia)
"Onnellinen kissa" keväällä 2018 (Miira Hellsten)
"Synnytys ja pentujen hoito" kurssi keväällä 2020 (ERY-SYD)
Kissaliiton "kissojen värit" kurssi syksyllä 2020 (ISROK)
Kissasome kurssi kesällä 2021 (ERY-SYD)


Kissala sijaitsee Muhoksella, noin 30km Oulusta Kajaanin suuntaan. Nimensä kissala on saanut pihallamme olevasta punakoivusta (Betula pubescens f. rubra).

Kissalamme sydämenä on siperiankissanaaras CH FI*Amante's Ragtime eli Sera, josta jouduimme luopumaan sairauden takia helmikuussa 2020. Ikävä on kova. 

Seran tytär IC FI*Punakoivun Apila on tällä hetkellä vanhin kissamme. Lisäksi kissalastamme löytyy kolmen sukupolven kolmikko: IC FI*Amurin Otniel eli Onni. Onni tytär CH FI*Catillus Midday Mazarin eli Piipi ja Piipin poika Punakoivun Floki
Apila takana, Onni keskellä ja Sera edessä


PiipiFloki pentuna