maanantai 15. joulukuuta 2014

Pennuille oma huone

Pikkuiset eivät enää malttaneet pysyä pesässä, joten laajensimme pentujen alueen koko huoneen alalle. Lattian kylmyyttä estämään asetimme vanhan petauspatjan superlonisisuksen lattialle. Hyvin toimii. Pennut ovat aloittaneet kiinteän ruoan syömisen; Hill's A/D ja pieniksi saksittua possunsuikaletta. Vielä kuitenkin mamman maitobaari kelpaa. Tänään pikkuiseen hiekkalaatikkoon tuli pikku pissat ja heti perään pienen pienet kakat. Kyllä kissanpennut ovat viisaita. Pennut täyttävät huomenna jo 4 viikkoa. Tänään oli jo vauhtia pienissä tassuissa ja pennut mennä viipottivat pitkin poikin huonetta. Onni-iskä seurasi silmä tarkkana jälkikasvunsa menoa.

Onni-isä ja pennut












Apila-emo ja pennut

























Nimiä en ole vieläkään päättänyt, muutamia nimiehdokkaita kyllä mielessä pyörii, B-alkavia vain ei ole kovin helppo keksiä.

Tyttö, 3vk 6pv

Poika, 3vk 6pv



torstai 11. joulukuuta 2014

Punakoivun B-pennut kehittyvät huimaa vauhtia


Alempi kuvassa on poika ja ylempi tyttö. Nimiäisiä ei ole vielä pidetty. Tänään pennut maistoivat ensimmäistä kertaa kiinteää ruokaa ja saivat pikkuisen hiekkalaatikon pesään. Kumpikin pentu on hyvin sosiaalinen ja utelias. Pesän laidalla kuikuillaan ja ylikin on tultu muutamaan otteeseen. Sera-mummo on aina pesän lähistöllä valmiina apuun, isä-Onni käy välillä pesässä kyselemässä kuulumiset. Äiti-Apila on hyvin huolehtivainen ja rakastava emo.